PARCHEAZA CISTERNA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Cisterna:
Noul joc cu tir te va duce la tiristii experti care reusesc sa conduca astfel de tiruri speciale, in sensul ca incarcaturile pe care vor trebui sa le transporte necesita un grad mult mai ridicat de atentie, va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine prin orasul intens circulat alaturi de tirul cisterna pe care il ai, plin de benzina, motorina, petrol. Fii atent la tot ceea ce este in jurul tau, incearca sa conduci pana la locul unde va trebui sa parchezi cat mai bine, exemplar, deoarece doar asa vei reusi sa castigi toate aceste misiuni si nivele de dificultate.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste cisterne ale titurilor de transport marfa.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Cisterna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri de parcat, jocuri cu tiruri de condus, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri mania, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu tiruri tari, jocuri cu tiruri 2015, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane de marfa, jocuri cu camioane cu marfa, jocuri cu cisterne, jocuri cu cisterne de pompieri, jocuri cu cisterne 3d, jocuri cu cisterne de parcat, jocuri cu cisterne de apa, jocuri cu cisterne de benzina, jocuri cu cisterne de motorina, jocuri cu cisterne de ciment, jocuri cu cisterne mari, jocuri cu cisterne mania, jocuri de parcat, jocuri cu parcari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42775 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Cisterna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vasea a spus 12.02.2018

jocuri cu tiruri cele mai bune jocuri.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info