ELICOPTERE DE ARMATA 3D - JOCURI CU ELICOPTERE

ELICOPTERE DE ARMATA 3D - JOCURI CU ELICOPTERE

Cele mai populare JOCURI CU ELICOPTERE

Descrierea jocului Elicoptere de Armata 3D:
Armata-i foarte dura si trebuie luata in serios, motiv pentru care va trebui sa inveti sa pilotezi noul elicopter pe care ti-l oferim spre joc, sa incerci sa castigi fiecare misiune alaturi de militarii si soldatii pe care ii ai in noile jocuri. Armele, gloantele precum si lansatoarele de racheta ale acestui elicopter vor trebui puse la treaba in mod special in momentul in care dai de baza teroristilor care incearc-o sa o ericadezi de tot.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa controlezi intreaga activitate a elicopterului, iar de la M,B,L sa tragi cu armele masinariei.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elicoptere de Armata 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu elicoptere, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere de razboi, jocuri cu elicoptere de armata, jocuri cu elicoptere de lupta, jocuri cu elicoptere de politie, jocuri cu elicoptere de pompieri, jocuri cu elicoptere gratis, jocuri cu elicoptere si avioane, jocuri cu avioane, jocuri cu elicoptere apache, jocuri cu elicoptere de condus, jocuri cu elicoptere salvatoare, jocuri cu elicoptere de salvat, jocuri cu elicoptere pe telecomanda, jocuri 3d, jocuri cu armata, jocuri cu razboaie, jocuri cu razboi, jocuri cu militari, jocuri cu elicoptere militare, jocuri cu teroristi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 123645 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elicoptere de Armata 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dorin a spus 05.05.2015

e fainut

tarek a spus 19.04.2015

e tare fain naspa frate

izabella a spus 18.07.2014

acest joc este fain

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info