MOTOCICLISTUL MANIAC - JOCURI CU MOTOCICLETE

MOTOCICLISTUL MANIAC - JOCURI CU MOTOCICLETE

Cele mai populare JOCURI CU MOTOCICLETE

Descrierea jocului Motociclistul Maniac:
Motocicletele maniacilor motociclisti sunt de o putere inconensurabila, motiv pentru care te invitam sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa castigi fiecare misiune pe care o ai alaturi de acestia. Fii atent la tot ceea ce inseamna activitate de mare dificultate in noul joc cu motociclete, incearca sa dobori record dupa record si in acest sens sa ajungi sa castigi mai multe puncte bonus de fiecare data in noul joc de copii. Fii atent la tot ceea ce urmeaza sa aflii pe raseele montane in care vei merge cu motocicleta pe care o detii, incearca sa depasesti cat mai multe obstacole de acest gen si in cele din urma sa reusesti sa te urci peste toate lucrurile, peste toate podurile, jantele de masini puse intentionat in traseul tau, precum si multe alte obiecte de mare dificultate.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci motocicleta pe care o ai la fel ca un maniac.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Motociclistul Maniac acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 2014, jocuri cu motociclete de teren, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motociclete tari, jocuri cu motociclete motocross, jocuri cu motociclete de curse, jocuri cu motociclete in 2, jocuri cu motociclete si atv, jocuri cu atv, jocuri 2014, jocuri cu motoare 3d, jocuri cu motorete 2013, jocuri friv 100, jocuri frumoase, jocuri yepi, jocuri create,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2105808 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motociclistul Maniac, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Elena a spus 01.06.2014

Elena spune este tare jocul

costi a spus 30.05.2014

se incarca odata?

rhianna a spus 08.05.2014

a fost tare jocul eu locuiesc pe str.isaccei

Tudor a spus 07.05.2014

Prima tura am pierdut-o! Nu-mi place jocul!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info