CAMERA ANGELEI - JOCURI TALKING FRIENDS

CAMERA ANGELEI - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Camera Angelei:
Decoreaza cat mai fashion intreaga casa a pisicii din Talking Tom astfel incat sa reusesti sa creezi o adevarata imprejurare in ceea ce priveste aranjarea, curatenia precum si tot ceea ce este necesar astfel incat camera frumoasei pisici sa fie una dintre cele mai frumoase, linistitoare si ordonate. Fii atent la toate lucrurile care trebuiesc puse cap la cap astfel incat sa reusesti sa ajungi cat mai repede la finalul misiunii pe care il ai.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa schimbi decorul camerei.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camera Angelei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu angela, jocuri talking angela, jocuri cu pisici, jocuri pisicute, jocuri de decorat, jocuri cu camere, jocuri cu case, jocuri de aranjat camera, jocuri de decorat camera,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54976 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camera Angelei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

4rt65g a spus 23.01.2016

looio

Denisa a spus 28.12.2015

E SUPER O AM SI EU PE ANGELA PE TELEFON DAR SI PE TOM

nicu bar a spus 28.12.2015

tare

lauralari a spus 29.06.2014

este un joc foarte frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info