UPHILL RUSH 4 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Uphill Rush 4:
Aceste jocuri cu Uphill Rush IV sunt menite sa te invete sa condici de la motoare, atv-uri, barci, scutere, masini sportive pana la scheiboarduri in diferite nivele si stagii care sa iti puna mintea la contributie si totodata sa reusesti sa castigi fiecare activitate cu un scor cat mai bun, astfel incat in viata de zi cu zi, in viata reala sa reusesti sa ajungi cat mai repede la finalul activitatilor fizice pe care ti le programezi si propui pentru fiecare sport dorit. Fii atent la obstacole, incearca sa acaparezi un punctaj cat mai bun astfel incat sa ne demonstrezi ca esti pasibil de un punctaj indeajuns de bun.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci fiecare vehicol a noului joc Uphill Rush.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Uphill Rush 4 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri uphill rush 4, jocuri uphill rush, jocuri cu motociclete, jocuri cu atv, jocuri cu masini, jocuri cu skateboard, jocuri cu scheibord, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu karturi, jocuri cu delfini, jocuri cu colace, jocuri cu tobogane, jocuri cu tobogane cu apa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 58055 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Uphill Rush 4, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

beni a spus 17.06.2014

urat

cosmin a spus 15.05.2014

e tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info