TIRURI CU MARFA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tiruri cu Marfa:
Tirurile de acest gen, cu remorca, de marfa sunt greu de controlat, insa avem certitudinea ca vei reusi sa treci cu bine de toate probele pe care ti le cerem in noul joc si totodata sa ajungi cu tirul plin de marfa, incarcat cu varf la colectarea fructelor sa au lazilor pe care apoi va trebui sa le descarci. Fii atent la toate denivelarile si incearca ca pierderile sa fie cat mai nesemnificative si sa reusesti in acest fel sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci acest tir cu marfa.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tiruri cu Marfa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu tiruri marfare, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri de transport, jocuri cu tiruri de condus, jocuri cu soferi, jocuri cu soferi de tir, jocuri cu soferi pe tir, jocuri cu camioane de marfa, camionul cu butuci, tirul cu butuci,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36789 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tiruri cu Marfa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

elen a spus 06.01.2016

Cel mai prost joc din lume/.

ana a spus 03.07.2014

uite carei faza daca faci un joc fal ma calumea

boss a spus 17.06.2014

imi placejocul dar ie foarte incarcat tirul

alin a spus 07.06.2014

cel mai prost joc

alex a spus 04.06.2014

e prost

relu a spus 26.05.2014

eprost nu imi place la lvl 3 iipleaca roata

toni a spus 22.05.2014

e prost cine a zis ca e tare

ADELIN a spus 15.05.2014

e naspA AM GRESIT

adelin a spus 15.05.2014

e un joc tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info