PANTERA ROZ CU MASINA - JOCURI CU PANTERA ROZ

PANTERA ROZ CU MASINA - JOCURI CU PANTERA ROZ

Cele mai populare JOCURI CU PANTERA ROZ

Descrierea jocului Pantera Roz cu Masina:
Prietenii tai din desenele animate Pantera Roz te asteapta si de data aceasta intr-un nou joc pe cat de interesant pe atat de captivant in care va trebui sa gasesti solutii pentru a ajunge cat mai repede la finalul nivelelor de dificultate si totodata sa devi un puzzler cat mai profesionit. Jocul cu Pantera Roz iti va da de ales diferite pazaluri pe care tu va trebui sa le alegi si in acest fel sa reusesti sa treci peste toate nivelele de dificultate terminand cu toate probele, iar de la cele mai usoare si simple nivele de dificultate cu puzzle pentru incepatori si amatori facute entru fanii Panterei Roz pana la cele mai grele si mai complicate unde va trebui sa-ti bati putin capul astfel incat sa reusesti sa treci de toate activitatile acestor jocuri.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa iti duci la bun sfarsit toate misiunile noilor jocuri de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pantera Roz cu Masina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle 2013, jocuri 2013, jocuri 2014, jocuri puzzle cu masini, jocuri cu masini, jocuri cu animale, jocuri puzzle cu animale, jocuri cu pantere, jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri cu pantera roz gratis, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz 2013, jocuri cu pantera roz boomerang, jocuri cu animale 2013, puzzle, jocuri de copii, masini, jocuri puzzle, jocuri cu pantera roz,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 39013 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pantera Roz cu Masina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Bejan Laramioara a spus 07.08.2013

vali2007 ealre lreanreu

Bejan Laramioara a spus 07.08.2013

Laramioara re nu lare orecaure

Bejan Laramioara a spus 07.08.2013

ca irte the la Bejan Laramioara

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info