ATV CU TELECOMANDA - JOCURI CU ATV

ATV CU TELECOMANDA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Atv cu Telecomanda:
Noul joc cu atv-uri este pe cale sa faca ravagii, motiv pentru care te invitam sa iti incerci norocul in cel mai nou si mai frumos joc de copii astfel incat sa reusesti sa castigi cursele atv-urilor cu telecomanda. Fii atent la toate pericolele pe care le ai si incearca sa sari peste dunele de nisip, sa descoperi noi clasamente ale acestor misiuni si nivele de dificultate pe care le ai ori de cate ori treci de aceste intreceri 4x4 cu atvuri de mare putere. Ai posibilitatea de a face inclusiv drift pe nisip, de a activa tubul de nitro pentru a merge si mai repede cu o viteza cosmica.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci, iar de la X si Z sa activezi nitro si sa faci drift.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atv cu Telecomanda acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: alternator, jocuri cu atv, jocuri cu atv 2014, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv pe nisip, jocuri cu atv mania, jocuri cu atv de scheme, jocuri cu atv de viteza, jocuri cu atv de curse, jocuri cu atv cu nitro, jocuri cu atv de drift, jocuri cu drifturi, jocuri 3d, jocuri cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33362 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atv cu Telecomanda, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marius a spus 31.05.2014

foarte tarejocul acesta

iliuta a spus 30.05.2014

sa fie frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info