FERMA DE GAINI OUATOARE - JOCURI CU FERME

Publicitate

FERMA DE GAINI OUATOARE - JOCURI CU FERME

Cele mai populare JOCURI CU FERME

Publicitate

Descrierea jocului Ferma de Gaini Ouatoare:
Gainile ouatoare din noul joc cu ferme virtuale sunt printre cele mai haioase gaini care fac oua si mai interesante gaini pe care le vei vedea vreodata, astfel incat ele niciodata nu vor sta locului in momentul in care fac oua, ci tu va trebui mereu sa le pui pe cuibar acolo unde sa faca ouale. Mare grija la fiecare gaina ouatoare, deoarece va trebui sa te descurci cat mai bine cu ea si in acelasi timp sa reusesti sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate ridicata pentru a fi printre cei mai buni si mai bine platiti fermieri ce se ocupa de aceste gaini care oua. Fiecare gaina trebuie ingrijita corespunzator, trebuie sa o hranesti cat mai bine deoarece doar asa vei avea oua de calitate superioara de la fiecare dintre acestea, si totodata vei reusi sa ajungi cat mai repede la finalul topului clasamentului fermierilor ce se ocupa de aceste gaini. Fiecare ou pe care gaina la ouat va trebui sa il iei si sa il pui de vanzare astfel incat sa reusesti sa castigi cat mai multi bani pentru vanzarea de oua proaspete in piata sau in targul in care doresti. Castiga noi medalii pentru cresterea pasarilor de oua si in mod special a ganilor, ratelor, strutilor, prepelitelor, pirchitelor, paunilor, vulturilor si chiar papagalilor si porumbeilor in noul joc pe care echipa Jocuri-Friv.ro doreste sa ti-l ofere in cel mai scurt timp posibil.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi cat mai bine toate aceste ferme astfel incat sa reusesti sa iti duci misiunea de a colecta ouale gainilor ouatoare intr-un timp cat mai scurt si a castiga topul jucatorilor fermieri.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ferma de Gaini Ouatoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu gaini, jocuri cu gaini care fac oua, jocuri cu gaini la ferma, jocuri cu gaini si cocosi, jocuri cu gaini si porci, jocuri cu gaini care fac oua de pasti, jocuri de pasti 2013, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari domestice, jocuri cu pasari salbatice, jocuri cu animale domestice, jocuri cu ferma de gaini si capre, jocuri cu ferma de gaini iarna, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme in 2, jocuri ingrijeste ferma, jocuri construieste ferma, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu agricultori, facebook, gaini, in 2, jocuri cu animale, jocuri cu ferma de gaini, jocuri cu ferma, jocuri cu ferme, jocuri de pasti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 88014 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ferma de Gaini Ouatoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sara minda a spus 10.04.2014

e forte tare

lorena a spus 17.02.2014

lorena sefa rominiei din pitesti

maria valentina a spus 15.02.2014

e cel mai urat joc depe planeta pentru ca la mine se blocheaza

yonela parascheva a spus 10.01.2014

frumusel

bd a spus 06.01.2014

jocuri efani

david a spus 01.01.2014

madalina e ..ta

alex a spus 02.11.2013

e tare

flori a spus 14.08.2013

celo mai fain joc

Madalina a spus 12.05.2013

Nu e cine stie ce!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info