GRADINARI LA FERMA - JOCURI CU FERME

Publicitate

GRADINARI LA FERMA - JOCURI CU FERME

Cele mai populare JOCURI CU FERME

Publicitate

Descrierea jocului Gradinari la Ferma:
Gradinaritul este un job destul de greu, insa pe cat de complex pe atata de relaxator deoarece vei lucra intr-o livada cu pomi, plante, animale si flori de tot felul pe care va trebui sa le cresti, sa le uzi, sa le plantezi si in ultima faza sa profiti de roadele acestora pentru a le vinde si a obtine puncte bonus si bani pentru fiecare fruct sau fan pe care-l cosesti si il duci la animalele ce asteapta mancarea. Gradinarul de servici de data aceasta este o simpla fata care trebuie sa te averizam ca stie meserie, adeca este una dintre cele mai pricepute gradinarese care va lucra cot la cot cu un gradinar profesionist, un adevarat expert in gradina plina de flori si fructe. Mai intai va trebui sa intelegi mersul acestei munci si anume va trebui sa iei semintele de pomi, pomisori mici si sa ii plantezi pe parcela de pamant sau pe campul pe care il ai cumpart special pentru asa ceva. Dupa ce plantele sau semintele au fost plantate va trebui sa le uzi, sa le tunzi si in cele din urma sa le scoti pentru a le utiliza la animalele din ferma pe post de hrana ierbivora.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa ajugi acest gradinar sa isi duca misiunea la bun sfarist si totodata sa reuseasca sa obtina un punctaj cat mai ridicat in topul jucatorilor de pe Friv.ro
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gradinari la Ferma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu gradinari si bucatari, jocuri cu gradinari la ferma, jocuri cu gradinari de legume, jocuri cu gradinari care planteaza, jocuri cu gradinarit la ferma, jocuri cu gradinarit si animale, jocuri cu gradini cu flori, jocuri cu gradini de legume, jocuri cu gradini de ingrijit, jocuri cu fermieri 2013, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme in 2, jocuri ingrijeste ferma, jocuri construieste ferma, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu agricultori, jocuri de plantat flori, jocuri de plantat fructe, jocuri de plantat plante, jocuri de plantat pomi, jocuri de plantat copaci, jocuri de plantat seminte, jocuri de plantat rosii, jocuri de plantat cartofi, jocuri de plantat ghiocei, jocuri de plantat pomi fructiferi, facebook, in 2, jocuri cu ferme, jocuri cu fermieri, jocuri cu gradini, jocuri cu gradinari, tina, jocuri cu gradinarit, tata,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63764 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gradinari la Ferma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

cristina a spus 13.03.2014

dragut dar cam plictisitor ce faci la el

vio a spus 18.02.2014

dragu dar plictisitor

Ionut Bwa a spus 30.01.2014

super tare ami place fff mult

adnreea deea a spus 30.01.2014

super tare

petruta a spus 24.01.2014

este foarte frumyy!

craciunitza a spus 24.01.2014

E tare imi plake fff mult

gabriel a spus 18.01.2014

e fain

romina a spus 28.12.2013

il iubesc

cdfr a spus 07.12.2013

cfggsdjyn53 cdrtgd

camelia a spus 22.11.2013

este extraordinal il iubesc

MARA a spus 05.09.2013

FRUMUSEL DAR PLICTICOS!

corina bud oficyal a spus 07.08.2013

nu prea imi place!:(

RAHELA a spus 27.06.2013

FRUMOS

Madalina a spus 12.05.2013

Plictisitor!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info