MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Minecraft:
Acesta este unul din cele mai cunoscute jocuri din lume care se joaca de obicei pe calculator. Pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro, aveti ocazia sa jucat jocul minecraft online. In acest joc va trebui sa explorati o lume infinita alcatuita din cuburi. Aceste cuburi sunt facute din diferite materiale precum apa, pamant, nisip, minereuri si asa mai departe. Scopul acestui joc este sa supravietuiti in aceasta lume virtuala si sa deveniti din ce in ce mai puternic. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare, agilitate si mai ales creativitate pentru a face fata provocarilor din noul joc minecraft. Aveti grija deoarece terenul este plin de obstacole de care trebuie sa va feriti. Daca nu reusiti acest lucru veti pierde o viata si daca vi se termina toate vietile, va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput, pierzand tot progresul. In acest joculet minecraft va trebui sa va deplasati cu sagetile iar cu tasta space sa sariti. Cu ajutorul mouse-ului trebuie sa va uitati prin jur si sa interactionati cu lucrurile intalnite si cu cuburile care alcatuiesc terenul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si dati tot ce aveti mai bun pentru a deveni vel mai bun jucator de minecraft.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a interactiona, sagetile pentru deplasare si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri minecraft block story, jocuri de explorat, jocuri cu blocuri, jocuri de construit, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 104316 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

madalina a spus 11.08.2015

este super tare

ami a spus 15.01.2015

super jocul am ajuns la lvl 16

teodora a spus 28.11.2014

cat mai trebuie sa astept porcaria asta

rammon a spus 21.11.2014

beton

dds a spus 27.10.2014

tare

florin a spus 13.10.2014

super...

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info