MINECRAFT APARA TURNUL - JOCURI MINECRAFT

MINECRAFT APARA TURNUL - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Minecraft Apara Turnul:
Minecraft Apara Turnul este unul din cele mai captivante jocuri din categoria jocurilor minecraft aparut numai aici pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel si anume pentru a va proteja turnul de atacurile inamicilor. In acest joc va trebui pentru icneput sa sapati poteca pana la turn. dupa aceea va trebui sa amplasati langa poteca arme care vor trage in inamici cand vor veni. Inamicii vor veni cand se va termina timpul din partea de jos a ecranului. Daca ati terminat de pus armele si vreti sa dati drumul inamicilor trebuie sa apsati butonul skip. Pentru fiecare inamic distrus veti primi puncte. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte pana la finalul jocului, ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa sapati poteca si sa amplasati armele. Armele vor putea fi imbunatatite dar veti avea nevoie de bani pentru a face acest lucru. Daca inamicii ajung la turn vor incepe sa il distruga si veti pierde din viata. Daca ti se termina viata, va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru din categoria minecraft aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Minecraft Apara Turnul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu turnuri, jocuri cu aparare, jocuri minecraft tower defense, jocuri apara turnul, jocuri minecraft 3d, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft online, jocuri minecraft multiplayer,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 103484 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Minecraft Apara Turnul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nechifor a spus 10.12.2017

fa sa mearga craftingu

Costica a spus 31.12.2016

ÃŽmi place jocul...

marquinho a spus 26.09.2016

na minha vida no minecraft eu nunca vi zumbi passar da lava

ana a spus 02.04.2016

e naspa

Andreea a spus 06.04.2015

Cel mai naspa joc

andra a spus 12.02.2015

frumos de urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info