CURSA MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

CURSA MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Cursa Minecraft:
Cursa Minecraft este unul din cele mai noi jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge cat mai departe deoarece numai asa ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa aveti si mai multe sanse la topul jucatorilor incercati sa colectati cat mai multe monede de pe drum deoarece veti primi puncte bonus. Va trebui sa aveti mare grija la drum deoarece este plin de obstacole si daca intrati in ele veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa sariti peste obstacole cu ajutorul tastei space si sa va lasati pe sub ele cu tasta s. Cu ajutorul sagetilor a si d va trebui sa va deplasati la stanga si la dreapta pentru a va feri de obstacole si pentru a aduna monede. Aveti grija deoarece pe drum veti da si de niste inamici in care daca intrati veti pierde si va trebui sa reincepeti jocul. Ca sa ii distrugeti trebuie sa apasati pe tasta w pentru a da cu sabia. Pe masura ce avansati viteza caracterului din minecraft va creste si va fi din ce in ce mai dificil sa reusiti sa avansati. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc din categoria jocurilor minecraft.

Instructiuni: Folosit space pentru a sari, w pentru atac, s pentru a te lasa in jos, a,d pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri curse cu obstacole, jocuri mine runner, jocuri de alergat, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33459 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ana a spus 01.01.2015

super da pe TABLETA e cu mult mai fain

teo a spus 24.11.2014

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info