WORLDCRAFT - JOCURI MINECRAFT

WORLDCRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Worldcraft:
Worldcraft este un nou joc aparut in categoria jocurilor minecraft numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a supravietui in lumea vituala minecraft si pentru a va dezvolta caracterul pentru a deveni cel mai puternic. In acest joculet va trebui sa va deplasati cu ajutorul tastelor w, a, s si di si sa sariti cu ajutorul tasteti space. Daca apasati pe tasta e ti se va deschide inventarul. Va trebui sa selectati cu mouse-ul un obiect pe care vreti sa il construiti si apoi sa apasati din nou pe e pentru a inchide inventarul. Dupa aceea va trebui sa dati click unde in lumea virtuala pentru a construi obiectul selectat. In acest joc veti avea nevoie si de creativitate pentru a construi tot felul de lucruri. Jocul va permite sa va dati frau liber imaginatiei astfel incat puteti construit aproape orice. In acest joc va trebui sa indepliniti anumite sarcini pe care le veti primi, deoarece numai asa veti putea primi puncte care va vor ajuta sa cresteti in nivel si sa deveniti mai puternici. Daca adunati multe puncte in acest joculet, ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut joculetul nostru worldcraft.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a interactiona, w,a,s,d pentru deplasare si space pentru a sari, e pentru inventar
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Worldcraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de construit, jocuri worldcraft, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 88427 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Worldcraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

cosmin a spus 26.07.2017

ieste foarte tare vreau sa il joc

samu a spus 01.06.2017

banca ludus pizza hut

Florin a spus 16.09.2016

E destul de tare

costi a spus 01.12.2014

jocu este foarte tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info