MIO CRAFT - JOCURI MINECRAFT

MIO CRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Mio Craft:
Mio Craft este cel mai nou joc din categoria jocurilor minecraft care iti va testa agilitatea si creativitatea. Acest joc este o noua varianta a jocului minecraft aparuta numai aici pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a devni mai puternic si pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori, deoarece numai asa va veti putea demonstra aptitudinile in fata celorlalti jucatori. Pana cum acest joc nu s-a putut juca online, dar acum site-ul nostru va ofera aceasta ocazie deci nu uitati sa ne acordati un like si un comentariu cu parerea voastra despre acest joc. In acest joc va trebui sa va deplasati prin terenul infint cu ajutorul tastelor w, a, s si d si sa sariti cu tasta space. Cu ajutorul mouse-ului trebuie sa va uitati in jur si sa interactionati. Aceasta lume virtuala este alcatuita din cuburi facute din diferite materiale cum ar fi apa, nisip, trunchiuri de copaci, pamant, minereuri si asa mai departe. Aceste cuburi se pot distruge pentru a folosi resursele in constructii. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge printre cei mai buni jucatori ai jocului minecraft. In acest joc va trebui sa indepliniti anumite sarcini pentru a deveni din ce in ce mai puternic.

Instructiuni: Folositi w,a,s,d pentru deplasare, mouse-ul pentru a interactiona si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mio Craft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de construit, jocuri mio craft, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 75593 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mio Craft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

raul a spus 23.10.2016

e super naspa

Paul a spus 29.04.2016

super

Alexandra a spus 15.12.2015

Jocul asta e tare .

Gina a spus 04.09.2015

Joc frumos

iout a spus 30.05.2015

e naspa

razvan a spus 17.04.2015

ce naspa

Lionel Messi a spus 09.03.2015

super

adri a spus 24.01.2015

ce prostie

iuli a spus 21.01.2015

mia facut o casa foarte frumoasa

teodora a spus 28.11.2014

nici nu stiu de ce joc porcaria asta

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info