MARIO CLASIC - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Clasic:
Primul joc cu Mario te va pune pe ganduri avand in vedere grafica pe care am acceptat-o cu mult timp in urma, atunci cand primul joc cu Mario a fost creat si lansat pe piata, dupa care a avut un succes extraordinar deoarece jocu a fost de-a dreptul viral. Fii atent in prima aventura a lui Mario si incearca sa il duci pe acesta prin cele mai vechi si mai clasice taramuri, salvandu-i toate activitatile si trecand alaturi de acesta cat mai repede de nivelele finale ale jucatorilor. Fii atent la ramele, ratustele, broscutele maro care sunt pretutindeni si de care va trebui sa te feresti, dupa care te tinem la curent ca o data ce vei lovi cu capul caramizile care sunt aurii si au un semn de intrebare auriu vei vedea cum castigurile tale sunt deosebit de mari, de asemenea poti sa cresti, sa devi mai inalt, mai mare, colorat in rosu sau verde, precum si florile rosii cele mari te ajuta si iti da arme, vei putea trage cu bile de foc in dragonii cei rai in timp ce vre sa salvezi printesa tinuta captiva la palatul, la castelul dragonului care scuipa foc in cel dintai joc al lui Mario.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine misiunile lui Mario vechi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Clasic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri cu mario vechi, jocuri cu mario clasice, jocuri cu mario clasic, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura 2014, primul joc cu mario, jocuri vechi, primul joc online, cel mai vechi joc online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 155616 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Clasic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Marcela a spus 24.05.2018

Super

Luchian a spus 16.02.2018

Jocurile cu Mario ii

valean angelica a spus 28.01.2016

fain

maria a spus 27.01.2015

e tare

emanuel a spus 22.09.2014

e tare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FGHZU a spus 21.06.2014

SUPER JOCUL

ale a spus 18.06.2014

naspa

IOANA a spus 16.06.2014

SUPER JOCUL IAR EU LAM JUCAT SI PE FRIN

sara a spus 04.06.2014

cel mai fain joc di intreaga lume vret sa fie nu iubit cel mai urt ca sut o citaga iaca vret va pu da sau nu

denisa a spus 01.06.2014

cum se joaca ca nu se incarca

andreea a spus 01.06.2014

cel mai tare joc

antonio a spus 01.06.2014

naspa

mihajsiahn a spus 27.05.2014

super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info