STICK BADMINTON 2 - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Stick Badminton 2:
Noul joc cu badminton flash te va ajuta sa te incalzesti pentru un meci real de badminton, deoarece jocul este in asa fel facut astfel incat sa reusesti sa te incadrezi in meciul adevarat al badmintonului care te ajuta totodata sa treci cu bine de toate misiunile si nivelele de dificultate pe care le ai. Fii atent la tot ceea ce este in jurul tau, incearca ca alaturi de paleta ta sa reusesti sa nimeresti fluturele care zboara de colo-colo si totodata sa castigi concursul si cupa pusa in joc.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la SPACE sa lovesti bile da badminton.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stick Badminton 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu badminton, jocuri cu badminton 3d, jocuri cu badminton in 2, jocuri cu palete, jocuri cu palete de badminton, jocuri cu stick man, jocuri in 2 jucatori, jocuri sportive, jocuri multiplayer, jocuri kongregate,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 50239 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stick Badminton 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nicoleta a spus 17.06.2014

e frumii jocul

robi roby a spus 08.06.2014

frate super joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info