CURSE CU CAMIOANE DE TRACTARI - JOCURI CU MASINI

CURSE CU CAMIOANE DE TRACTARI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Curse cu Camioane de Tractari:
Tirurile din jocuri online 3D sunt in asa fel facute astfel incat sa para cat mai reale, cat mai adevarate si in acelasi timp tu sa incerci sa castigi misiune dupa misiune doar doborand din ce in ce mai multe activitati de asa fel incat sa treci cu bine de toate misiunle pe care le ai. Fii atent la orice camion din noul joc si incearca sa treci cu bine pe langa el in intrecerea ce tocmai a fost lansata. Fii atent deoarece vei putea sa acumulezi nitro, noss pe care il poti folosi pentru a castiga si mai repede cursa in care tocmai te-ai inscris.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine aceste tiruri de tractari.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Camioane de Tractari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini 2014, jocuri de baieti, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu masini 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49692 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Camioane de Tractari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

cristibosu123 a spus 06.10.2014

da e foarte bun si frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info