DORA SI PONEIUL - JOCURI CU PONEI

DORA SI PONEIUL - JOCURI CU PONEI

Cele mai populare JOCURI CU PONEI

Descrierea jocului Dora si Poneiul:
Incearca sa o ajuti pe Dora in toate jocurile cu animale pe care le are, sa reusesti sa cresti fiecare animal, indiferent ca vorbim despre un cal sau un ponei, da-ti silinta astfel incat sa reusesti sa dai tot ceea ce e mai bun din tine si totodata sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus, demonstrandu-ne ca esti pasibil sa treci de fiecare misiune. Mai intai va trebui sa cureti calul, sa ii dai de mancare, sa ii speli, sa il duci la baie, sa te plimbi cu acesta, iar la final sa il bagi in grajd si sa ii dai furaj cu ingrasaminte bune, nutritive astfel incat sa creasca cat mai mare si mai frumos.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci toata activitatea de la ferma lui Dora.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Poneiul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri nickelodeon, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora 2014, jocuri de fete, jocuri cu cai, jocuri cu animale de ingrijit, jocuri de ingrijit, jocuri cu ferme de cai, jocuri cu ponei, jocuri cu ponei mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63887 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Poneiul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 05.12.2014

minunat

Bianca a spus 18.06.2014

Minunat si extraordinar!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info