POU LA FOTBAL - JOCURI CU POU

POU LA FOTBAL - JOCURI CU POU

Cele mai populare JOCURI CU POU

Descrierea jocului Pou la Fotbal:
Noul joc cu Pou va fi putin mai sportiv putin deoarece va trebui sa iti pui toate incheieturile la treaba pentru a reusi sa faci cat mai multe drible alaturi de Pou si totodata sa reusesti sa ajungi la finalul misiunilor lui Pou. Mare grija ori de cate ori esti in impas si nu reusesti sa iti dai silinta in ceea ce priveste noile misiuni deoarece cu cat vei reusi sa driblezi mai mult mingile fotbalului vei reusi sa treci cu bine de toate aceste misiuni de mare amplitudine.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa coodonezi miscarile lui Pou in noua ipostaza in care se afla.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pou la Fotbal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pou online, jocuri cu pou noi, jocuri cu pou 2014, jocuri cu pou complet, jocuri de facut drible,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 29712 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pou la Fotbal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Costin a spus 18.04.2015

E plictisitor

rabu david a spus 11.09.2014

da tmi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info