AVENTURA LUI YEPI - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Aventura lui Yepi:
Noul joc de aventura te va pune in fata unei misiuni pe care va trebui sa o treaca cat mai repede Yepi pentru a o salva pe Yepilina. Ei bine, diavolul cel rosu se pare ca s-a gandit sa o fure pe frumoasa Yepilina si sa nu o lase sa se casatoreasca cu Yepi, motiv pentru care tu va trebui sa treci prin 3 nivele de dificultate, sa te razboiesti cu fortele rele pentru a o salva de fortele malefice ale diavolului. Fii atent la tot ceea ce este in noul joc, incearca sa acumulezi din ce in ce mai multe inimioare roz si rosii, insa totodata incearca sa acumulezi si inimile rosii mari care iti vor aduce o viata suplimentara pentru a avea si mai multe sanse sa treci de toate activitatile si misiunile impuse de joc.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa il conduci pe Yepi la castelul diavolului pentru a o salva pe Yepilina.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura lui Yepi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri yepi, jocuri friv 100, jocuri friv 10, jocuri 2014, jocuri 2015, jocuri de fete 2013, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42016 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura lui Yepi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexia45 a spus 30.10.2014

este cel mai tare joc

ytyyt a spus 22.06.2014

e cel mai bun joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info