MARIO CROSSOVER - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Crossover:
Crossoverul Mario este o super activitate in care va trebui ca alaturi de Link, Bill R., Simon, Mega Man, Samus de care va trebui sa dai dovada de o adevarata experienta, dupa care alaturi de toata echipa ta sa incerci sa termini fiecare nivel de dificultate, sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe misiuni, nivele de dificultate, probe specifice care sunt indejuns de grele si dificle pentru tine si super eroii pe care i-ai adunat in activitatea Crossover. Acumuleaza banutii clasici a lui Mario pentru a-i pune in pungulita magica, dupa care te invitam sa mergi spre castelul bantuit de fantome, dragoni scuipatori de foc si sa o salvezi pe frumoasa Printesa Peach care te asteapta de foarte mult timp.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa treci cu bine de toate nivelele de dificultate ale noului joc de copii cu Super Mario clasic 2000.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Crossover acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario, jocuri vechi, jocuri frumoase, jocuri cu mario crossover,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71867 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Crossover, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Crossover!

Made by www.firstpixel.info