MARIO CROSSOVER 2 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Crossover 2:
Cea de-a doua varianta a super jocului cu Mario este de data aceasta prezent in categoria noastra, iar de data aceasta pe langa aceste toate caracterele inovatoare pe care le-ai gasit in Mario Crossover acum vei da inclusiv si de Luigi pe care te invitam sa il iei in aventura alaturi de tine. Cu siguranta actiunea aventurii iti este mai mult decat cunoscuta in cazul in care te-ai jucat macar o data un simplu joc clasic cu Mario, toate monezile pe care va trebui sa le colectionezi vor trebui puse cap la cap astfel incat sa reusesti sa gasesti solutiile optime pentru jucatorii acestor categorii inamovibile si de mare succes.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci caracterul nostru, iar de la Z va trebui sa sari peste obstacole.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Crossover 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario, jocuri cu mario crossover, jocuri cu luigi, jocuri cu link, jocuri cu samus aran, jocuri cu simon belmont, jocuri cu mega man, jocuri cu bass, jocuri cu bill rizer, jocuri cu ryu haiabusa, jocuri cu sophia 3,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83479 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Crossover 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Luchian a spus 18.04.2018

Ce p?rerea sa am dac? nu binevoi?i s?-mi da?i jocul sa joc

Ana a spus 23.06.2016

Toate jocurile dvs nu merg . Zic acest plugin nu este acceptat

denisa a spus 29.10.2014

e tare

alexandrina a spus 11.09.2014

imi place jocul mario

delia a spus 08.08.2014

naspa

roxana a spus 18.07.2014

frumos jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info