VIOLETA SI LUDMILA BOWLING - JOCURI CU VIOLETA

VIOLETA SI LUDMILA BOWLING - JOCURI CU VIOLETA

Cele mai populare JOCURI CU VIOLETA

Descrierea jocului Violeta si Ludmila Bowling:
Violeta si Ludmila Bowling ese unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria Violetei care iti va testa indemanarea si spiritul de competitie. In acest joc Violeta o provoaca pe Ludmila la un meci de bowling dar are nevoie de ajutorul tau pentru a invinge-o. Ludmila este o jucatoare foarte buna deci nu trebuie sa o judecati dupa aspectul sau de fata sofisticata care pare ca nu stie nimic despre sport. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajuta-o pe Violeta sa castige mecul de bowling. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul. Va trebui sa dati cu bila de bowling astfel incat sa nimeriti cat mai multe popice. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a pozitiona bila de powling pe pista si tot cu ajutorul lui va trebui sa selectati efectul pe care si-l va lua bila. Cele mai multe puncte le veti primi daca nimeriti toate popicele dintr-o singura lovitura. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si dati tot ce aveti mai bun pentru a invinge-o pe Ludmila la Bowling.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Violeta si Ludmila Bowling acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ludmila, jocuri cu popice, jocuri cu bowling, jocuri sportive, jocuri violetta and ludmila bowling, jocuri cu violeta noi, jocuri cu violeta disney channel, jocuri cu violetta, jocuri cu violeta si ludmila, jocuri cu violeta si leon, jocuri cu violeta castilio, jocuri disney channel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49651 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Violeta si Ludmila Bowling, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ana a spus 22.11.2015

frumoss

Catalin Zurman a spus 11.11.2015

foarte bine

ali a spus 27.12.2014

este urat

alice a spus 15.11.2014

este foarte frumos

Bianca a spus 02.11.2014

Eee groaznic

Alessia a spus 03.07.2014

E e e! Ingrozitor.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info