FOTBAL SUPREM - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Fotbal Suprem:
Un nou joc fara publicitate (reclama) pe care il puteti juca pe Jocuri-Friv.ro in mod gratuit alaturi de fotbalistii care vor sa castige un meci, care vor sa distruga din ce in ce mai multe sperante la campionatul mondial de fotbal care este tocmai in desfasurare. Vei putea selecta sa joci un meci singur, un simplu meci de fotbal sau poti sa incepi un turnament destul de interesant si de complicat cu toate echipele cunoscute ale Europei, Asiei, Africii si Americii. Incearca sa iti alegi echipa, sa iti faci fotbalistii cum doresti, sa ii pui in posturile potrivite, dupa care sa incepi meciul decisiv pentru castigarea turnamentului, a cupei mondiale de fotbal 2014.

Instructiuni: cu tastele mentionate va trebui sa treci cu bine de toate nivelele jocurilor de fotbal.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal Suprem acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu fotbalisti, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2014, jocuri cu mingi, jocuri cu mingi, campionatul mondial de fotbal 2014, jocuri supreme,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 120201 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal Suprem, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei a spus 30.10.2014

e foarte fain

andrei a spus 30.10.2014

e foarte fain

IUSTINIAN a spus 27.10.2014

PROST

david a spus 18.10.2014

fain

stefan a spus 01.07.2014

nu-l pot juca

bogdan a spus 01.07.2014

joc fain

ionut a spus 29.06.2014

slab

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info