POU LA FERMA - JOCURI CU POU

POU LA FERMA - JOCURI CU POU

Cele mai populare JOCURI CU POU

Descrierea jocului Pou la Ferma:
Pou la Ferma este un joc palpitant de indemanare aparut in categoria fermelor numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare, agilitate si atentie pentru a va indeplini sarcinile din fiecare nivel. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru, animalutul virtual Pou care de data asta face pe ferimierul. Va trebui sa il ajutati pe Pou sa isi faca o recolta de porumb la propria lui ferma. Nu e asa usor precum pare deoarece trebuie sa fiti foarte atenti la instructiunile pe care le veti primi. Pentru inceput va trebui sa folositi grebla pentru a pregati pamantul pentru plantat. Dupa aceea trebuie sa plantati semintele de porumb, care trebuiesc udate. Dupa ce semintele sunt udate trebuie sa aveti rabdare pana cand creste porumbul. Odata porumbul crescut trebuie sa il dati de mancare la vaca pentru a produce lapte. In acest joculet veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa il ajutati pe Pou sa rezolve toate treburile de la ferma lui.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pou la Ferma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pou at the farm, jocuri cu fermieri, jocuri cu plante, jocuri cu plantat, jocuri cu porumb, jocuri cu vaci, jocuri cu pou noi, jocuri pou online, jocuri cu pou 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20163 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pou la Ferma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pou la Ferma!

Made by www.firstpixel.info