GOODGAME EMPIRE - JOCURI DE STRATEGIE

GOODGAME EMPIRE - JOCURI DE STRATEGIE

Cele mai populare JOCURI DE STRATEGIE

Descrierea jocului Goodgame Empire:
In cazul in care iti plac jocurile de strategie, strategie in care vei putea sa iti pui mintea la contributie pentru crearea cator mai multor cladiri, fabrici, castele, podeturi, soldati, militari pe care sa ii echipezi conform stasului astfel incat sa reusesti sa le dai tot ceea ce este mai bun pentru ei si sa ajungi sa castigi razboaiele, luptele si bataliile grele istorice, epice purtate cu mainile goale te invitam sa joci chiar acum super jocul Goodgame din sectiunea Empire care cu siguranta te va atrage. Tunurile, ghiulele precum si atacurile ilegale sunt la ordinea zilei in noua aventura pe care Jocuri-Friv.ro ti-o recomanda cu mare drag. Noul joc strategic GoodGame Empire Four Kingdoms este cea de-a doua versiune a super jocului de strategie in care va trebui sa contribui strategic cu diferite solutii optime astfel incat sa reusesti sa dai tot ceea ce e mai bun din tine si sa treci cu bine de fiecare misiune pe care o ai, descoperind din ce in ce mai multe solutii optime pentru castigarea cator mai multor solutii, descoperind in acest fel care este activitatea razboinicilor pe taramul neinfricat. Fii atent la fiecare castel pe care il construiesti, incearca sa iti construiesti taramul magic si sa treci cu bine de la inceputurile jocului Four Kingdoms pentru a termina cu bine GoodGame Empire 2 care este pe interesul tuturor si care este un joc deosebit de frumos, interactiv unde bataliile si luptele sunt reale, purtate cu armele istorice si cele mai grele misiuni posibile.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa ne dovedesti ca esti in stare sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Goodgame Empire acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri strategice, jocuri de strategie noi, jocuri de strategie 2014, jocuri rpg, jocuri cu militari, jocuri cu razboi, jocuri cu razboaie, jocuri goodgame, jocuri cu soldati, jocuri cu bastele, jocuri cu batalii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51471 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Goodgame Empire, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

octavian a spus 03.06.2016

greu sa ajunji la nivelul10000

iulian roberto a spus 04.01.2016

greu

edi a spus 24.12.2015

e greu

alessio a spus 22.12.2015

dar crezi ca mie nu mia fost greu sa ajung nivel 100

Lidia a spus 27.11.2014

greu !!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info