RAPUNZEL NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU RAPUNZEL

RAPUNZEL NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU RAPUNZEL

Cele mai populare JOCURI CU RAPUNZEL

Descrierea jocului Rapunzel Numere Ascunse:
Rapunzel Numere Ascunse este un joc interesant cu printesa noastra preferata Rapunzel, in care trebuie sa gasesti toate numerele ascunse in imagine. Jocul iti dezvolta atentia si iti testeaza capacitatea de a te concentra si agilitatea. Iti va aparea o imagine cu Rapunzel si prietenii sai, in care sunt ascunse foarte bine niste numere. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece literele sunt bine camuflate, avand nuanta doar putin schimbata fata de iamgine. De fiecare data cand gasesti un numar primesti puncte. Nu te grabi si nu da la intamplare click pe imagine, deoarece la fiecare click dat degeaba ti se vor scadea din puncte. Gaseste cat mai repede toate numerele pentru a putea trece in nivelul urmator unde te asteapta noi provocari. Daca nu reusesti sa termini jocul la timp vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. Da tot ce ai mai bun si gaseste toate numerele la timp pentru a putea trece la nivelul urmator al jocului, unde te asteapta noi provocari.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rapunzel Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu rapunzel 3d, jocuri cu rapunzel printesa, jocuri cu printesa rapunzel, jocuri cu rapunzel gratis, jocuri cu rapunzel si printul, jocuri cu rapunzel disney, jocuri cu rapunzel noi, jocuri cu printese, jocuri cu printese disney, jocuri cu printese 2013, jocuri cu printese barbi, jocuri cu printese si cu printi, jocuri cu printese disney junior, jocuri cu printese frumoase, jocuri disney, jocuri disney 2013, jocuri disney channel, jocuri disney junior, jocuri disney princess, jocuri cu barbi rapunzel, jocuri barbi, jocuri barbie, jocuri de fete, jocuri cu fete, jocuri de fete 2013, jocuri cu regine, jocuri cu regine noi, jocuri cu regine de imbracat, jocuri cu regine si printese, jocuri cu regine si regi, jocuri din povesti, jocuri de indemanare cu rapunzel, jocuri cu numere ascunse, jocuri cu rapunzel si numerele ascunse, jocuri de perspicacitate cu rapunzel, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu barbi, rapunzel, jocuri cu numere, jocuri de indemanare, jocuri cu rapunzel, jocuri de perspicacitate, printesa, mini, jocuri cu obiecte, povesti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54546 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rapunzel Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ioana a spus 24.01.2014

ai dreptate te saturi

Mada a spus 23.12.2013

Nu gasesk 7 :D dam mam saturat si kaut:D

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info