MISIUNEA STAR WARS - JOCURI CU STAR WARS

MISIUNEA STAR WARS - JOCURI CU STAR WARS

Cele mai populare JOCURI CU STAR WARS

Descrierea jocului Misiunea Star Wars:
Misiunea Star Wars este unul din cele mai captivante jocuti cu nave spatiale aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea de indeplinit mai multe misiuni alaturi de luptatorii jedi cu navele lor spatiale. In fiecare nivel al jocului va trebui sa distrugeti toate navele inamicilor. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa puneti tinta si sa trageti in navele spatiale ale inamicilor. CU ajutorul tastei space veti putea face pentru cateva secunde ca totul sa se miste cu incetinitorul astfel incat veti putea impusca mai usor navele inamicilor. Va trebui sa fiti foarte agili deoarece jocul este contracronometru si aveti la dispozitie numai cateva minute pentru a va indeplini obiectivul. Daca nu distrugeti toate navele inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare vor veni tot mai multe nave spatiale si va fi din ce in ce mai dificil sa le distrugeti.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Misiunea Star Wars acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri star wars trench run, jocuri cu nave, jocuri cu nave spatiale, jocuri cu star wars noi, jocuri cu star wars 2014, jocuri cu razboiul stelelor, jocuri star wars cartoon network, jocuri star wars the clone wars,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5543 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Misiunea Star Wars, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Misiunea Star Wars!

Made by www.firstpixel.info