GAMBAL PUZZLE - JOCURI CU GUMBALL

Publicitate

GAMBAL PUZZLE - JOCURI CU GUMBALL

Publicitate

Descrierea jocului Gambal Puzzle:
Ei bine, primul joc de puzzle (pazal) cu Gambal, celebrul Gumball din desenele animate de pe Cartoon Network tocmai a fost conceput intr-un joc uimitor de frumos si de interesant de puzzle pe diferite nivele de dificultate, insa pe cat de greu si de complicat pe atat de frumos si de interesant, ceea ce va fi destul de bine pentru tine in cazul in care vezi aceasta ca pe o provocare. Incepe misiunile lui Gambal si Darwin incet cu primele nivele de dificultate care sunt destul de simple si usoare, dupa care poti sa treci la celelalte mai grele si mai complicate unde va trebui sa lucrezi mai mult pentru a obtine aceleasi puncte bonus.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in putinta astfel incat sa reusesti sa duci la bun sfatsit noul joc de copii cu Gamball.

Cuvinte cheie: jocuri cu gambal noi, jocuri cu gambal 2013, jocuri cu uimitoarea lume alui gambol, jocuri cu gambol, jocuri cu gambal si darwin, jocuri cu gambal si tina rex, jocuri cu gambal si sora lui, jocuri cu gambal si tina, jocuri cu gambal in 2, jocuri cu gambal gratis, jocuri cu gambal waterson, jocuri cu gambal cartoon network, jocuri gumball si darwin, jocuri gumball si tina, jocuri gumball noi, jocuri gumball gratis, jocuri gumball 2013, jocuri cartoon network 2013, jocuri gumball 3d, cartoon, gambal, gambo, gumball, in 2, jocuri cartoon network, puzzle, jocuri gumbal, tina, jocuri cu gambal,

Jucat de: 25592 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gambal Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lavinia a spus 16.11.2013

e fain jocul

cristiano ronaldo a spus 09.11.2013

numi place

DELIA a spus 26.07.2013

este foarte tare jocul, am dat like!

delia a spus 24.07.2013

numi place deloc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info