CHIRURGUL AMATOR DE CRACIUN - JOCURI CU OPERATII

CHIRURGUL AMATOR DE CRACIUN - JOCURI CU OPERATII

Cele mai populare JOCURI CU OPERATII

Descrierea jocului Chirurgul amator de Craciun:
Chirurgul amator de Craciun este povestea unui pilot de avion care si-a dorit dintotdeauna sa devina medic chirurg. In timp ce era intr-o cursa el nu a fost atent la drum, deoarece citea o carte despre medicina si a lovit sania lui Mos Craciun care mergea pe contrasens. Mosul a fost grav ranit, iar pilotul nostru a considerat ca este ocazia potrivita sa-si incerce talentul de medic chirurg si sa-l opereze chiar el pe Mos Craciun. Va trebui sa-l operati pe Mos Craciun si pe ajutoarele lui si sa-i salvati ca sa poata sa ajunga cu cadourile pe la copii din toata lumea. Atentie insa ca nu veti avea ustensile speciale si aparate sofisticate ca intr-un spital, ci veti folosi doar uneltele gasite prin avion. Pentru inceput va trebui sa-l operati p[e elful mosului, din care trebuiesc extrase resturile de la sanie. Nu va speriati, vi se spune ce trebuie sa faceti, doar sa urmati instructiunile si totul va fi bine. In partea de sus a ecranului aveti toate ustensilele necesare, iar in cazul in care nu stiti ce fac fiecare, in partea de jos a cranului este butonul help unde va spune exact la ce se foloseste fiecare obiect. Nu trebuie sa va grabiti, deoarece daca nu folositi obiectul potrivit sau daca depasiti aria in care trebuie folosit un obiect veti fi penalizati. Daca aveti mai multe penalizari la rand, pulsul pacientului va scadea treptat si intr-un final va muri. Daca se intampla acest lucru veti pierde si va veti dezamagii in primul rand pe voi dar mai ales pe copii din lumea intraga care nu-si vor mai primi cadouril mult dorite de Craciun.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Chirurgul amator de Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu operatii la spital, jocuri cu operatii gratis, jocuri cu operatii si doctori, jocuri cu operatii pe oameni, jocuri cu operatii in romana, jocuri cu operatii chirurgicale, jocuri cu operatii virtuale, jocuri cu operatii medicale, jocuri cu operatii medicale 3d, jocuri cu chirurgi, jocuri cu doctori care opereaza, jocuri cu doctori la spital, jocuri cu doctori si operatii, jocuri cu doctori amatori, jocuri cu chirurgi amatori, jocuri cu operatii de craciun, jocuri cu operatii, jocuri cu doctori, poveste, povestea, operatii, mos craciun, operati,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11352 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Chirurgul amator de Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

florin a spus 17.11.2013

celllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmai proostt

maria a spus 07.11.2013

e cel mai naspa joc din lume

chirurgul babaciune a spus 07.08.2013

joc prost si mai esti subtiil las cati te straing eu de git si te fac terci si cel care a facut jocul are din patrea mea in capul lui o prosttuata cu opertie

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info