GAMBAL PUZZLE 2 - JOCURI CU GUMBALL

GAMBAL PUZZLE 2 - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Descrierea jocului Gambal Puzzle 2:
Noul joc cu Gambal este un super joc de puzzle, destul de usor si de simplu in care va trebui sa iti pui mintea la contributie astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai si totodata sa ajungi sa castigi noile tale misiuni alaturi de bunii tai prieteni. Desi primul joc de puzzle a fost unul 3D, de data aceasta iti vom face cunostinta cu un joc de puzzle mai usor si mai simplu, motiv pentru care tu va trebui sa iti dai silinta astfel incat sa treci de toate misiunile pe care le ai si sa depasesti fiecare proba cu punctajul maxim, deoarece doar in acest fel poti sa devi un adevarat sprijin pentru Gumball si un fan infocat declarat.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci de toate nivelele de dificultate ale noului joc cat mai repede.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gambal Puzzle 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle, jocuri puzzle 2013, jocuri gumball puzzle, gumball games, gumball games 2013, jocuri cu gambal noi, jocuri cu gambal 2013, jocuri cu uimitoarea lume alui gambol, jocuri cu gambol, jocuri cu gambal si darwin, jocuri cu gambal si tina rex, jocuri cu gambal si sora lui, jocuri cu gambal si tina, jocuri cu gambal in 2, jocuri cu gambal gratis, jocuri cu gambal waterson, jocuri cu gambal cartoon network, jocuri gumball si darwin, jocuri gumball si tina, jocuri gumball noi, jocuri gumball gratis, jocuri gumball 2013, jocuri cartoon network 2013, jocuri gumball 3d, cartoon, gambal, gambo, games, gumball, in 2, jocuri cartoon network, puzzle, jocuri gumbal, tina, jocuri cu gambal,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73383 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gambal Puzzle 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

martina a spus 23.05.2015

nu imi place este plitisitor

ana a spus 07.02.2014

nu imi place

SABINA a spus 11.01.2014

DACA STIAM CA TREBUIE SA ORDONEZI IMAGINEA NUL MAI JUCAM E EXTRAAAAAAA OOORIBBBBIL

NATI a spus 04.01.2014

IMI PLACE JOCUL FOARTE TARE

Paul a spus 01.01.2014

cel mai prost joc din lume

didi a spus 17.11.2013

plictisitor

lavinia a spus 29.09.2013

natarau joc

lavinia a spus 10.09.2013

jocul asta e naspaaaaaaaaaaaaaaa numi placeeeeeeeeeeeeeee.....

campanu lenuca a spus 30.08.2013

fite

delia a spus 26.07.2013

numi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info