MARIO SI PROBLEMELE DIN JUNGLA - JOCURI CU MARIO

MARIO SI PROBLEMELE DIN JUNGLA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Problemele din Jungla:
Noul joc cu Marion face parte din jocurile cu Mario in care va trebui sa reusesti sa iti pui mintea la contributie si totodata sa incerci sa treci cu bine de solutiile optime pentru castigarea diferitelor probe si activitati care te vor incurca in misiunea pe care o ai de a trece peste jungla Amazoniana care este plina de pericole de la broscute bestoase uriase, gigantice pana la serpi lungi si veninosi. Paraurile, raurile precum si cascadele urase trebuiesc trecute cu bine astfel incat sa nu dai de monstrii care te vor distruge de la 3 atingeri consecutive.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa controlezi actiunile lui Mario in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Problemele din Jungla acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in jungla, jocuri cu monstrii, jocuri faine, jocuri in padure, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11317 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Problemele din Jungla, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Problemele din Jungla!

Made by www.firstpixel.info