TALKING TOM IN GRADINA - JOCURI TALKING FRIENDS

TALKING TOM IN GRADINA - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Talking Tom in Gradina:
Gradinaritul nu este o munca deloc usoara, motiv pentru care te invitam sa iti pui mintea la contributie si de ce nu sa reusesti sa ajungi sa treci cu bine de toate solutiile pe care le are Tom in noul joc, sa ne demonstrezi ca reusesti sa sapi in gradina pisicii vorbitoare, ca reusesti sa plantezi mugurii precum si boabele de flori, legume si fructe astfel incat plantele sa creasca, insa doar in cazul in care le ingrijesti, ai grija de ele, le dai de mancare si anume erbicid, ingrasament natural pentru a reusi sa devi un cultivator de mare valoare in gradina lui Tom.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa plantezi, sa culegi si sa ai grija de plantele Tomului.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Talking Tom in Gradina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking tom, jocuri cu tom, jocuri cu pisica tom, jocuri cu pisici, jocuri cu pisicute, jocuri de plantat, jocuri cu fermieri, jocuri cu gradinari, jocuri de vorbit la microfon, jocuri de vorbit cu prietenii, jocuri cu animale care te imita, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 53631 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Talking Tom in Gradina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

georgiana a spus 12.09.2014

imi place acest joc

roxana_2023 a spus 12.08.2014

trebe sa astepti putin dar merita

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info