HARRY POTTER NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU HARRY POTTER

HARRY POTTER NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU HARRY POTTER

Cele mai populare JOCURI CU HARRY POTTER

Descrierea jocului Harry Potter Numere Ascunse:
Harry Potter Numere Ascunse este un joc palpitant de indemanare aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa va demonstrati agilitatea si spiritul de observatie gasind numerele ascunse in imaginile din fiecare nivel. Pare o treaba usoara dar nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc deoarece numerele sunt foarte bine camuflate in imagine avand nuanta numai putin schimbata fata de lucrurile de langa ele. trebuie sa fiti cu ochii in patru deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul intr-un timp scurt. Jocul este cronoemtrat si daca scoateti un timp bun in fiecare nivel al jocului ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Cronometrul acestui joc va fi in partea dreapta a ecranului, chiar deasupra listei cu numerele care sunt ascunse in imagine. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a da click pe numerele pe care le gasiti in iamgine, dar nu dati click la intamplare deoarece veti pierde din puncte si astfel va scad sansele sa intrati in topul jucatorilor. Veti trece la nivelul urmator al jocului numai dupa ce gasiti toate numerele ascunse din prima imagine cu Harry Potter si prietenii sai.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Harry Potter Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu numere, jocuri cu cifre, jocuri harry potter find the numbers, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri gaseste numerele ascunse, jocuri cu harry potter noi, jocuri cu harry potter 2014, jocuri cu harry potter si piatra filozofala, jocuri cu harry potter si camera secretelor, jocuri cu harry potter 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2245 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harry Potter Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Harry Potter Numere Ascunse!

Made by www.firstpixel.info