LILO SI STITCH PE MOTOCICLETA - JOCURI CU LILO SI STITCH

LILO SI STITCH PE MOTOCICLETA - JOCURI CU LILO SI STITCH

Cele mai populare JOCURI CU LILO SI STITCH

Descrierea jocului Lilo si Stitch pe Motocicleta:
Lilo si Stitch pe Motocicleta este un nou joc aparut in categoria puzzleurilor care iti va testa indemanarea si agilitatea deoarece fara aceste aptitudini nu veti reusi sa va indepliniti obiectivul si anume sa rezolvati un puzzle foarte frumos cu eroii nostrii de la Disney Channel care ne-au facut copilaria mai frumoasa cu aventurile lor de zi cu zi. Este vorba de Lilo si stitch care au trecut impreuna prin multe aventuri, dar au trecut peste orice obstacol lucrand impreuna, deoarece intre ei este o stansa legatura bazata pe incredere si respect, cei doi fiind mereu unul langa altul la bine si la rau. In acest joc veti avea de rezolvat un puzzle care ii are pe cei doi pe o motocicleta. Se pare ca Stitch este la volan si desi conduce haotic pe drumurile accidentate, cei doi se distreaza de minunte, de aceea au zambetul pana la urechi. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a pune piesele puzzleului la locul lor dar fiti foarte atenti deoarece aveti nevoie de un spirit de observatie bine dezvoltat pentru a le gasi locul. Inainte sa incepeti jocul va trebui sa va alegeti nivelul de dificultate.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lilo si Stitch pe Motocicleta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de facut puzzle, jocuri cu pazaluri, jocuri cu lilo si stitch noi, jocuri cu lilo si stitch 2014, jocuri cu lilo si stitch disney channel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6719 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lilo si Stitch pe Motocicleta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lilo si Stitch pe Motocicleta!

Made by www.firstpixel.info