TALKING GINGER SPALA MASINA - JOCURI TALKING FRIENDS

TALKING GINGER SPALA MASINA - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Talking Ginger Spala Masina:
Pasul chiar acum in cea mai mare spalatoria auto, de masini din oras sau poate chiar din atar. Vei primi cele mai bune servicii de curatenie oferite de cel mai amuzant,simpatic, haios si dragut personaj, Talking Ginger. In cazul în care masina sport este tot plin de noroi si are nevoie de o spalare profesionala buna, lasati-l la Ginger, el va transforma masina intr-un adevarat star rock stralucitor. Distreaza-te jucand acest minunat joc de spalatorie auto, impreună cu Talking Ginger precum si a prietenilor sau care te vor ajuta la spuma, apa, furtun.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa iti pui mintea la practica si anume sa incerci sa speli cat mai bine masina.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Talking Ginger Spala Masina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de spalat, jocuri cu masini de spalat, jocuri de spalat masina, jocuri cu spalatorii auto, jocuri cu pisici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51342 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Talking Ginger Spala Masina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 25.04.2016

GMMM, ,MK,JIY

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info