DANSUL LUI MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Dansul lui Mario:
Dansul lui Mario este un joc palpitant de indemanare aparut in categoria jocurilor cu Mario numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa dati dovada de multa indemanare si agilitate pentru a scoate o performanta buna. Scopul jocului este sa adunati cat mai multe puncte, deoarece numai asa ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti dansa alaturi de Mario si trebuie sa fiti foarte atenti daca vreti sa demonstrati tuturor de ce sunteti in stare. Desi pare simplu sa ajungeti in topul jucatorilor nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si va trebuie sa fiti foarte perspicace si sa munciti foarte mult. Din partea de jos a ecranului vor veni niste sageti si va trebui sa le apasati in ordinea potrivita la momentul potrivit cand trec prin formele din partea de sus a ecranului. trebuie sa fiti foarte atenti deoarece daca apasati gresit nu veti primi puncte. Inainte sa incepeti jocul va trebui sa alegeti nivelul de dificultate. Cu cat acesta este mai ridicat cu atat sagetile se vor misca mai repede.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dansul lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario dance, jocuri cu dansuri, jocuri cu dansatori, jocuri de dansat, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1782 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dansul lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dansul lui Mario!

Made by www.firstpixel.info