PROVOCARILE GUMBALL - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Descrierea jocului Provocarile Gumball:
Provocarile Gumball este un joc palpitant de indemanare aparut in aceasta categorie a jocurilor Cartoon Network numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc ii aveti in ptim plan pe eroii nostrii din serialul de desene animate Gumball alaturi de care veti avea parte de multe aventuri. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte in timpul fiecarei provcari. Punctele sunt foarte importante in acest joc deoarece daca va descurcati bine si adunati multe puncte ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece provocarile sunt destul de dificile si trebuie sa munciti foarte mult pentru a ajunge in topul jucatorilor. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul; caruia trebuie sa va indepliniti toate sarcinile. Pntru inceput trebuie sa iti alegi personajul preferat din Gumball alaturi de care vrei sa iei parte la toate provocarile din acest joculet de indemanare. Dupa aceea va trebui sa iti alegi categoria de joculete pe care vreti sa o incercati. Veti aeva jocuri de dat click, de desenat, cu impuscaturi si de mutat. In fiecare categorie veti avea mai multe provocari prin care veti trece pe rand si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Provocarile Gumball acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri gumball provocarea tacagumbocreatorul, jocuri amazing world gumball, jocuri cu gumball noi, jocuri gumball cartoon network, jocuri cu gambal, jocuri cu gambal si darwin, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 78950 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Provocarile Gumball, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

OVERLORD a spus 12.12.2018

Se încarc? foarte greu!!!!!!

bibi a spus 01.01.2015

se incarca greu dar e foarte frumos

Frumoasa a spus 12.12.2014

se incarca foarte greu!!!!!

edi a spus 20.11.2014

se incarca greu da ii fain

Printul a spus 07.11.2014

se incarca greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info