MARIO MAREA AVENTURA 6 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Marea Aventura 6:
Mario Marea Aventura 6 este unul din cele mai noi jocuri cu mario aparute numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori deoarece numai asa ati putea avea sansa sa va afirmati si sa demonstrati tuturor de ce sunteti in stare. In acest joc aveti nevoie numai de taste w, a s si d cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati si de tasta j cu ajutorul careia veti arunca cu bombe dar numai dupa ce ati gasit ciuperca rosie veti avea aceasta putere. La fiecare ciuperca rosie gasita veti primi 10 bombe cu care veti putea distruge inamicii. Daca nu aveti bombe trebuie sa va feriti de inamici deoarece daca intrati in ei veti pierde o viata si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Aveti grija deoarece ca sa puteti trece mai departe trebuie sa colectati toate monedele de pe traseu. Acordati-ne un like daca v-a placut joculetul nostru, Mario Marea Aventura 6 si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre site-ul www.jocuri-friv.ro.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare si j pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Marea Aventura 6 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario great adventure, jocuri mario great adventure 6, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2020 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Marea Aventura 6, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Marea Aventura 6!

Made by www.firstpixel.info