CAMIONUL CU MASINI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Masini:
Camionul cu Masini este un joc palpitant aparut in categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. Acesta este un joc foarte frumos aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti conduce un camion pentru masini, care transporta masini de la fabrica catre centrele de expunere clientilor. Scopul jocului este sa ajungeti cu bine la finalul traseului. Inainte sa faceti acest lucru va trebui sa mergeti la banca sa depuneti niste bani si dupa aceea la depozit sa incarcati masinile in camion. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti la instructiuni si la marcajele de pe drum ca sa va indepliniti obiectivul. Trebuie sa fiti atenti sa nu intrati in nici un obstacol din afara drumului deoarece veti pierde din viata. Viata va fi afisata in partea de sus in stanga ecranului sub forma unei bari verzi si daca ti se termina va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri car carrier trailer 4, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 24137 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul cu Masini!

Made by www.firstpixel.info