MARIO IN 2 JUCATORI - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Mario in 2 Jucatori:
Mariosi supra intitulati cei doi Mario si Luigi din noul joc de aventura in 2 jucatori, sunt gata sa inceapa peripetiile, sunt gata sa porneasca la aventura lor preferata si sa ne demonstreze ca sunt in stare sa treaca impreuna, deodata de toate activitatile care ii leaga pe cei doi deoparte. Mai intai va trebui sa selectezi categoria in care va trebui sa joci, dupa care sa ne demonstrezi ca esti pasibil sa treci cu bine de toate misiunile jocurilor, atingand punctul culminant o data ce o salvezi pe Printesa Pearch tinuta captiva de Donkey, balaurul care scuipa flacari si care ii vrea tot raul din lume lui Mario si fratelui sau. Sari peste obstacolele din padure precum si din jungla plina de paricole, incearca ca impreuna sa mergi spre activitatea care este in prim plan de salvare a printesei si totodata sa acumulezi puncte bonus printre animalele salbatice din jungla amazoniana.

Instructiuni: cu sagetile precum si de la tastele W,A,S,D va trebui sa treci de toate activitatile posibile din noul joc in doi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario in 2 Jucatori acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario in 2, jocuri de aventura in 2, jocuri cu luigi, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario, jocuri in 2 jucatori,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63700 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario in 2 Jucatori, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Raluca a spus 20.09.2016

SUPERB

Dyana a spus 25.06.2015

e dragut

oana a spus 11.09.2014

cel mai bun joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info