PISTOLUL CU BERE - JOCURI KIZI

PISTOLUL CU BERE - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Pistolul cu Bere:
Un joc pe cat de amuzant pe atat de greu de dus la capat si de indeplinit cu tot felul de alcoolici, betivi si oameni beti care adora sa bea bere precum si tot felul de bauturi cu alcool. Tu vei fi barmanul unei zi relaxante de picknik, insa eviden ca acest joc iti va aduce mai mult si anume te va pune sa iti pui dexteritatea la contributie si sa incerci sa impusti oamenii care stau la mese in momentul in care deschid gura, indiferent ca e vorba despre femei, barbati sau fete exact in gura cu pistolul cu bere astfel incat sa nu se mai deplaseze pana la tine. Odata ce ai impuscat fata in gura cu bere ea se va aseza jos, iar tu vei culege punctajl final pentru fiecare persoana pe care ai servit-o cu bere in acest mod inedit.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tragi cu furtunul cu bere in oamenii de la masa.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pistolul cu Bere acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu furtunul cu bere, jocuri cu fete care beau, jocuri cu fete bete, jocuri de adulti, jocuri pentru adulti, jocuri de adulti 2013, jocuri pentru adulti 2013, jocuri cu oameni beti, jocuri cu oameni betivi, jocuri cu betivi, jocuri cu bere, jocuri cu beri, jocuri cu betivi pe strada, jocuri cu betivi la bar, jocuri cu bere si fete, jocuri cu bere 2013, jocuri cu bere 2, jocuri cu bere 3, jocuri cu bere 4, jocuri prinde berea si dezbrac fata nou, jocuri prinde berea si dezbrac fata 2013, jocuri prinde berea si dezbrac fata 2, jocuri prinde berea si dezbrac fata 3, jocuri cu prinde berea havana, jocuri cu sticle de beri, jocuri cu alcool, jocuri prinde sticlele de bere, bere, berea, jocuri cu fete, prinde berea, pusti, jocuri cu oameni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36561 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pistolul cu Bere, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lilian a spus 16.07.2016

este oribil

veronika a spus 12.02.2014

mie mia scris again!

deny_persicuta a spus 05.01.2014

eee cel mai prostesc joc

cica a spus 27.10.2013

oribil

diana a spus 23.10.2013

e tare naspa jocul ca pierb toti

ana a spus 13.10.2013

oribil

hfhf a spus 05.10.2013

:)) e tare joku

Denisa a spus 17.07.2013

e lafel comentariul meu ,ai multumesc Alynei.

Alyna a spus 07.04.2013

asa si asa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info