CHELNERITA LA BAR - JOCURI KIZI

CHELNERITA LA BAR - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Chelnerita la Bar:
Chelneritele care servesc sunt cele mai iubite femei de catre toti betivii si alcoolici, deoarece ele le duc berile ori de cate ori doresc si incearca sa ii bine dispuna mereu cu frumusetea si corpul lor superb. Ei bine, de data aceasta va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bun este la servitul berilor si sa servesti din ce in ce mai multa bere, sa le dai betivilor sa bea pana pica sub mese deoarece doar asa vei reusi sa strangi punctele virtuale de care ai nevoie in fiecare joc si fiecare misiune pe care vrei sa o indeplinesti. Mare grija si atentie la aceste jocuri cu alcool, deoarece o chelnerita trebuie sa fie atenta la toti oamenii si betivii din bar pentru a nu fi furata si a face totul ca la carte daca vrea sa aibe un salar bine platit si sa ii bine dispuna pe oamenii prezenti in barul in care lucreaza.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa mergi sa iei halba de bere goala, sa o umpli cu bere de la butoi dupa care sa te indrepti spre oamenii care asteapta sa bea dupa tine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Chelnerita la Bar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu chelnerita gratis, jocuri cu chelnerita la restaurant, jocuri cu chelnerita barbie, jocuri cu chelnerita janes, jocuri cu janes, jocuri cu addie chelnerita, jocuri cu janes la magazin, jocuri cu chelnerite, jocuri cu chelnerite care servesc, jocuri cu chelnerite la restaurant, jocuri cu chelnerite la bar, jocuri cu chelnerite in avion, jocuri cu chelnerite pe plaja, jocuri bordel, jocuri in carciuma, jocuri in bar, jocuri la restaurant, jocuri cu servitoare restaurant, jocuri cu servitoarea, jocuri serveste bere, jocuri de adulti, jocuri pentru adulti, jocuri de adulti 2013, jocuri pentru adulti 2013, jocuri cu oameni beti, jocuri cu oameni betivi, jocuri cu betivi, jocuri cu bere, jocuri cu beri, jocuri cu betivi pe strada, jocuri cu betivi la bar, jocuri cu bere si fete, jocuri cu bere 2013, jocuri cu bere 2, jocuri cu bere 3, jocuri cu bere 4, jocuri prinde berea si dezbrac fata nou, jocuri prinde berea si dezbrac fata 2013, jocuri prinde berea si dezbrac fata 2, jocuri prinde berea si dezbrac fata 3, jocuri cu prinde berea havana, jocuri cu sticle de beri, jocuri cu alcool, jocuri prinde sticlele de bere, 2013 juegos, 2013 juegos online, 2013 juegos gratis, bere, berea, jocuri cu chelneri, prinde berea, jocuri cu jane, jocuri cu servit, jocuri cu oameni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26044 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Chelnerita la Bar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

giani a spus 06.01.2014

foarte urat ghsahsjad

Cristina Ciobanasu a spus 03.01.2014

plictisitor..dar destul de frumos :* va iubesc fani mei :*

Coosmin29 a spus 01.11.2013

tare

tiron valentin a spus 17.10.2013

e misto jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info