REGATUL DE GHEATA GASESTE DULCIURILE - JOCURI IN 2

REGATUL DE GHEATA GASESTE DULCIURILE - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Regatul de Gheata Gaseste Dulciurile:
Regatul de Gheata Gaseste Dulciurile este unul din cele mai noi jocuri de aventura aparute pe site-ul nostru numai aici in categoria jocurilor cu Frzone. In acest joc va trebui sa le ajutati pe eroinele noastre din filmul de animatie Regatul de Gheata, Anna si Elsa sa iasa cu bine din fiecare nivel. Ca sa reuseasca acest lucru trebuie sa adune toate dulciurile deoarece numai asa li se va deschide usa catre nivelul urmator. Va trebui sa fiti foarte atenti la obstacolele de pe drum deoarece daca intrati in ele veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. acest joculet se joaca in doi jucatori deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul. Primul jucator o va controla pe Elsa cu ajutorul sagetilor iar al doilea o va controla pe Anna folosind tastele w, a, s si d. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru, Regatul de Gheata Gaseste Dulciurile si dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile pentru a va deplasa cu elsa si w,a,s,d pentru a va deplasa cu anna
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Regatul de Gheata Gaseste Dulciurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dulcriui, jocuri in 2 jucatori, jocuri cu regatul de gheata in 2, jocuri frozen elsa find candy, jocuri cu ana si elsa, jocuri cu regatul de gheata noi, jocuri cu regatul de gheata 2014, jocuri disney channel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 48569 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Regatul de Gheata Gaseste Dulciurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

yoko a spus 14.01.2018

fffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssssssssss

ana giuliana a spus 30.01.2016

e un joc frumos

andreea natea a spus 12.06.2015

frumos

elyka a spus 05.03.2015

e simpatic si dragut

Flori a spus 01.02.2015

e dragut

Andrada a spus 27.09.2014

Imi place foarte mult acest joc:D

oana si paul a spus 11.09.2014

este cel mai bun joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info