CUPA LUI MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Cupa lui Mario:
Cupa lui Mario este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria masinilor numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. In acest joc veti participa la cupa lui Mario, alaturi de eroul nostru si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru castiga toate cursele. Jocul are mai multe variante. Are varianta de antrenament in care veti juca singur o cursa ca sa invatati controlul masinii si traseele. Mai are o varianta de cursa in umbra in care dupa ce parcurgeti o data traseul, veti vedea cum ati facuta prin intermediul altei masini. Alta varianta este cea cu o singura cursa in care trebuie sa ajungeti primul la linia de sosire, daca se poate cat mai repede pentru a primi mai multe puncte. Ultima varianta este cea de camionat in care trebuie sa castigati toate cursele pentru a dovedi ca sunteti cel mai bun. La inceput este usor dar pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va invingeti adversarii.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cupa lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario cup, jocuri cu intreceri, jocuri curse de masini, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2662 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cupa lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cupa lui Mario!

Made by www.firstpixel.info