LOVITURI LIBERE 3D - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Lovituri Libere 3D:
Lovituri Libere 3D este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria loviturilor libere numai aici pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa castigati campionatul italiei. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga acel campionat deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare. Daca adunati multe puncte, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori dar pentru asta trebuie sa munciti foarte mult si sa dati cat mai multe goluri dar si sa aparati cat mai multe suturi ale adversarului. In acest joculet va trebui pentru inceput sa va alegti echipa din campionatul Italiei alaturi de care vreti sa jucati. va sugerez sa va alegeti o echipa mai puternica deoarece are jucatori mai buni care executa mai bine loviturile libere si portari mult mai agili. In acest joc aveti nevoie numai de mouse pentru a da lovituri libere si pentru a apara suturi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lovituri Libere 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu penalty, jocuri cu lovituri libere, jocuri italian cup 3d 2014, jocuri cu fotbal 3d, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2014, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 46784 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lovituri Libere 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

xxxx a spus 02.04.2015

frumos

edi a spus 21.11.2014

e tare jocul

Andrei a spus 27.10.2014

tare jocul urat mai jucati

maricel a spus 18.10.2014

tare jocul

maricel a spus 18.10.2014

tare

alberto a spus 16.10.2014

tare jocul

raul a spus 14.09.2014

urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info