PRINTESELE DISNEY IN LABIRINT - JOCURI DISNEY

PRINTESELE DISNEY IN LABIRINT - JOCURI DISNEY

Cele mai populare JOCURI DISNEY

Descrierea jocului Printesele Disney in Labirint:
Printesele Disney in Labirint este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria labirinturilor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joculet le aveti in prim plan pe trei dintre cele mai frumoase printese Disney si anume Rapunzel, Jasmine si cenusareasca. Va trebui sa le ajutati pe fiecare pe rand, sa gaseasca anumite obiecte ascunse in labirint iar apoi sa ajunga cu bine la iesire. Desi pare o sarcina usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si veti avea nevoie de multa agilitate pentru a va indeplini obiectivul, jocul fiind contracronometru. In partea de jos a ecranului veti avea o clepsidra si daca se termine nisipul din ea veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Veti avea nevoie numai de sageti pentru a va deplasa prin labirinturi. Daca scoateti un timp bun ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocurl nostru cu printese.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesele Disney in Labirint acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printese disney, jocuri cu printese, jocuri cu cenusareasa, jocuri cu cinderella, jocuri baby princess maze adventure, jocuri disney channel, jocuri disney junior, jocuri disney noi, jocuri disney channel noi, jocuri disney chennel 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 45827 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesele Disney in Labirint, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ughnbb a spus 16.06.2019

mhv ggyb ybtdc67bcujkna ugyugyy8

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info