MARIO VS LUIGI 4 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Vs Luigi 4:
Mario Vs Luigi 4 este unul din cele mai noi jocuri cu Mario aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si spiritul de competitie. In acest joc va trebui sa il ajutati pe MArio sa demonstreze ca este cel mai bun luptator invingandu-i toti adversarii. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare si agilitate. In acest joc aveti nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va atacati inamicii din fiecare nivel. Trebuie sa fiti foarte atenti deoarece jocul este pe timp si daca nu va invingeti adversarul inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In partea de sus in dreapta ecranului va fi viata inamicului si va trebui sa il atacati pana cand ramane fara ea. In partea de sus in stanga va fi cronometrul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Vs Luigi 4 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario vs luigi, jocuri cu mario si luigi, jocuri jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3438 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Vs Luigi 4, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Vs Luigi 4!

Made by www.firstpixel.info