PRINTESELE DISNEY SOLITAIRE - JOCURI SOLITAIRE

Publicitate

PRINTESELE DISNEY SOLITAIRE - JOCURI SOLITAIRE

Publicitate

Descrierea jocului Printesele Disney Solitaire:
Printesele Disney Solitaire este un joc de indemanare care iti va testa perspicacitatea si te va pune pe ganduri. Jocul le are in prim plan pe printesele noastre preferate de la Disney. Scopul jocului este sa potriviti toate cartile in 4 coloane, ordonate crescator. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil, iar daca sunteti incepatori s-ar putea sa intampinati probleme. In partea de sus, in dreapta aveti 4 locuri, in care va trebui sa puneti asii cand ii gasiti. In partea de jos veti avea niste carti, asezate pe mai multe coloane, unde va trebui sa formati cele 4 coloane ordonate crescator. Iar in partea de sus, in stanga veti avea restul pachetului de carti cu printesele Disney, de unde veti putea sa luati carti cand nu mai aveti ce muta in partea de jos. Trebuie sa fiti atenti si sa formati grupe incepand cu K si terminand cu 2 sau as. Odata ce ati facut o grupa, aceasta se va pune automat jos si veti avea mai mult spatiu. Daca va descurcati bine, terminati repede si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri solitaire gratis, jocuri solitaire 3d, jocuri solitaire 2013, jocuri solitaire frumoase, jocuri solitaire usoare, jocuri solitaire grele, jocuri solitaire pentru copii, jocuri solitaire pentru adulti, jocuri solitaire pentru avansati, jocuri solitaire pentru incepatori, jocuri solitaire usoare, jocuri solitaire grele, jocuri solitaire free, jocuri solitaire cu carti, jocuri solitaire clasic, jocuri solitaire vechi, jocuri solitaire noi, jocuri cu printese disney, jocuri disneym jocuri cu printese, jocuri de carti cu printese, jocuri princess solitaire, jocuri cu printese, jocuri de carti, jocuri solitaire, jocuri disney,

Jucat de: 17142 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesele Disney Solitaire, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

onat flavia a spus 09.02.2014

lui vecina mea flavia ii place pe printesa mulan stiti

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info